Loading...
Servicii2018-04-22T00:08:42+03:00

Servicii de constructii, instalatii, renovari, amenajari

Obtineti o Cotatie

Constructii si Instalatii

Companie cu 20 ani de experienta, infiintata din dorinta de a aduce pe piata de profil o serie de servicii complexe, de o calitate ireprosabila oferite de specialistii nostri cu o bogata experienta in domeniul constructiilor, atat civile cat si industriale. Pe parcursul celor 20 ani de experienta am realizat o serie de parteneriate strategice care ne ajuta sa va putem oferi un raport calitate – pret imbatabil.

In colaborarea noastra veti avea garantia ca veti primi cele mai eficiente solutii pentru toate etapele proiectului, astfel incat la finalizarea acestuia sa realizati o economie considerabila fara a face rabat de la calitatea lucrarii. Unul dintre obiectivele noastre primordiale este acela de a oferi servicii ireprosabile tuturor clientilor, fie ei – clienti companii mari sau clienti persoane fizice. Consideram ca un client multumit va reveni intotdeauna si ne va recomanda celor interesati de serviciile noastre de constructii.

Colaborare transparenta – lucrul cel mai important in relatia dintre firma noastra de constructii si client. Pornind din prima etapa a proiectului, va asiguram ca veti beneficia de transparenta totala. Veti sti in orice moment pe ce anume au fost cheltuiti banii, in ce stadiu se afla lucrarea si ce solutii putem implementa in situatiile neprevazute.

services-tabs-139154408

Profesionalism – echipa noastra este atent selectata, avand inrolati in cadrul companiei noastre cei mai buni specialisti in domeniu. Pe intreaga perioada a derularii unui contract veti fi in contact permanent cu un membru al echipei noastre care va va tine la curent cu evolutia lucrarilor si va oferi explicatii si sugestii de imbunatatire a proiectului.

Constructii Case, Constructii Blocuri

Efectuam lucrari de constructii case si blocuri in baza proiectelor noastre sau a celor furnizate de clienti, participam la fazele determinante stabilite prin proiecte, punem la dispozitie diriginti de santier, responsabili tehnici cu executia in domeniul constructiilor. Realizam constructii case si blocuri cu proiectul nostru, situatie in care clientul poate beneficia de discount pentru solutii complete la cheie, sau cu proiectul pus la dispozitie de beneficiar.

De la preluarea amplasamentului, analizarea cererilor de plata emise de constructor, efectuarea de vizite pe santier pentru asigurarea bunei executii a lucrarilor, participarea la fazele determinante si pana la receptia lucrarilor, intocmirea cartii constructiei si calculul final al valorii de investitie, arhitectul nostru si colaboratorii sai se vor implica activ pentru ca beneficiarul sa se poata bucura pe deplin de investitia sa.

Urmarirea executiei lucrarilor de constructii case si blocuri printr-un diriginte de santier autorizat este, conform legii, obligatorie. Acesta este reprezentantul investitorului in relatia cu factorii implicati in realizarea constructiei, incepand cu pregatirea lucrarilor si continuand cu executia propriu-zisa a acestora, verificarea in fazele determinante, conform programului de control al proiectantului, si pana la recepția constructiei si predarea catre beneficiar a cartii tehnice.

Dirigintii de santier cu care lucram raspund in privinta conformitatii cu proiectul si cu reglementarile tehnice si legale in vigoare, garantand indeplinirea cerintelor de calitate si incadrarea in termenele de executie ale constructiilor de case si blocuri.

services-tabs-139154408

Unul dintre factorii implicati in asigurarea cerintelor fundamentale, care sunt obligatorii, conform legii, pentru realizarea unei constructii la un nivel calitativ corespunzator este responsabilul tehnic cu executia (RTE). Angajat al firmei de constructii care efectueaza lucrarea, acesta are menirea de sprijini, prin activitatea sa, aplicarea sistemului de management al calitatii in constructii.

Firma noastra colaboreaza cu RTE autorizati care respecta cu strictete prevederile proiectului de executie aprobat si permit reluarea lucrarilor doar dupa remedierea eventualelor deficiente constatate in santier.

Renovari si Amenajari Interioare si Exterioare

Renovari si amenajari interioare – amenajarile interioare se ocupa de partea de decorare a caselor, spatiilor comerciale sau a birourilor, a spatiului in care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea acest spatiu trebuie sa ne ofere confort si senzatie placuta. Amenajarea interioara presupune includerea sistematica a fortelor proprii si a ideilor clientilor nostrii pentru a transforma un apartament, o casa sau un birou intr-un loc ideal in care sa-ti petreci timpul si activitatile zilnice fara a fi influentat negativ de aspectul ambiental.

Prin colaborarea cu arhitecti si designeri interiori cu experienta, ne straduim sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostrii venind cu idei inedite si in tendinte. Ca ingredient obligatoriu al retetei noastre, folosim calitate la cele mai inalte standarde. Acest aspect, ne-a facut remarcati de-alungul timpului in ochii clientilor, specialistii nostrii indreptandu-se intotdeauna spre lucrul bine facut si la termenul stabilit. Acoperim o gama larga de lucrari de finisaje, astfel incat sa va bucurati din plin de produsul finit, fara stresul preliminar de a angaja diferite echipe pentru fiecare operatiune in parte.

Renovari si amenajari exterioare – principala caracteristica a lucrarilor exterioare e reprezentata de faptul ca acestea trebuie sa reziste calitativ si estetic la factorii de mediu agresivi la care sunt supuse (actiunea razelor solare, actiunea vantului, actiunea ploii, actiunea inghet – dezghetului, actiuni fizico-chimico-biologice).

De aceea aceste lucrari trebuiesc executate corect si cu materiale de cea mai buna calitate. Ne asumam responsabilitatea pentru lucrarile realizate de personalul nostru, ne straduim ca fiecare lucrare sa iasa foarte bine, la cel mai mic detaliu si clientul sa ramana cu o impresie placuta astfel incat sa se poata bucura de investitia sa si pentru ca in buna masura confortul lucrarilor exterioare este dat de latura estetica, prin colaborarea cu designeri si arhitecti specializati va propunem numeroase posibilitati de realizare a proiectelor dumneavostra astfel incat multumirea sa fie maxima.

Apelati cu incredere la noi si veți beneficia de cele mai bune preturi in raport cu calitatea oferita.

services-tabs-139154408

Consolidari si reabilitari – firma noastra executa lucrari de reabilitare si consolidare structurala a cladirilor existente. Consolidarea si reabilitarea unei cladiri implica din partea constructorului o mai mare atentie si responsabilitate decat realizarea uneia noi, deoarece orice expertiza facuta asupra unei astfel de cladiri nu poate surprinde in totalitate starea de eforturi din elemente si ca atare, in faza de executie constructorul trebuie sa prevada si sa ia toate masurile ce se impun pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite.

Avand in vedere aceste inconveniente de ordin tehnic, este bine de stiut ca o consolidare a unei cladiri vechi ia destul de mult timp, astfel incat costurile pentru asemenea lucrari sunt uneori marite. Firma noastra dispune de resurse materiale si resurse umane specializate pentru asemenea lucrari si poate duce la bun sfarsit lucrari de consolidare si renovare.

Mentionam cateva dintre lucrarile pe care le realizam: consolidare structurala cu bare independente de fier beton si camasuiala de beton armat, consolidare structurala cu plasa din otel beton si camasuiala de beton armat/torcret, consolidare structurala prin schimbarea sistemului structural si a schemelor statice, consolidarea elementelor structurale prin utilizarea materialelor compozite din fibra de carbon, acoperiri de protectie pentru betoane (de suprafata/in adancime), lucrari de reparatii cu mortare cimentoase expandabile si injectari pentru betoane si zidarie de caramida, finisaje exterioare aplicate dupa realizarea consolidarii, reabilitarea termica a locuintelor, etc.

Constructii, Proiectare, Design

Colectivul nostru de specialisti tine pasul cu noile tehnologii si le promoveaza în întreaga activitate. Detinem o gama larga de echipamente necesare realizarii lucrarilor la cei mai înalti parametri. Toate acestea sunt sustinute de Sistemul de management al calitatii conform standardelor in vigoare.

SERVICII CONSTRUCTII: Constructii case la rosu si la cheie, constructii civile si industriale constructii metalice, lucrari hale de productie, structuri metalice de mare complexitate; proiectare si executie, fundatii, plansee, structuri portante, termoizolatii si hidroizolatii, compartimentari, bransamente, instalatii; acoperisuri cu forme diferte, adaptate cerintelor, compuse din structura de rezistenta si invelitoare,

Firma noastra este permanent orientata spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

CONSTRUCTII – Executie constructii cu proiectele noastre si beneficiezi de discount-uri permanente pentru solutii complete la cheie. Construire cu proiecte furnizate de tine pentru constructii cu destinatie rezidentiala, comerciala sau industriala. In constructia de cladiri de birouri si blocuri de locuinte, cu sau fara spatii comerciale la parter, oferim solutii a caror aplicare ii garanteaza beneficiarului, la preturi avantajoase, obtinerea unor standarde inalte de calitate in conditii de eficienta economica si cu respectarea stricta a termenelor de executie.

 • Urmarire de santier – participare la toate fazele de executie stabilite prin proiect, participare la receptia lucrarilor
 • Dirigentie de santier – reprezentantul tau in relatia cu factorii implicati in realizarea constructiei, garant al indeplinirii cerintelor de calitate si al incadrarii in termenele de executie
 • Responsabili tehnici cu executia (R.T.E.) – asigura indeplinirea de catre executantul lucrarilor de constructii a cerintelor de calitate stabilite prin lege si prin proiectul aprobat
 • Audit energetic – analiza termica si energetica a cladirii si instalatiilor aferente si identificarea soluțiilor de reabilitare sau modernizare a acestora

PROIECTARE SI REPROIECTARE – Proiectare constructii rezidentiale case, vile, duplex-uri, pensiuni, blocuri de locuinte, hoteluri, case de vacanta, case zidarie clasica, case structura lemn/metal. Proiectare constructii cu destinatie comerciala sau industriala cladiri de birouri, magazine, restaurante, hale, clinici medicale, sali, showroom-uri, sedii de firme si administrative etc. Reproiectare constructii existente, consolidare, extindere, conversie, restaurare.

services-tabs-139154408

CONSULTANTA SI EXPERTIZE – Consultanta completa, de la alegerea terenului, participarea la fazele determinante, pana la receptia finala a constructiei. Elaborare de concepte arhitecturale, simulari 3D si video. Consultanta pentru investitii imobiliare (studii de fezabilitate, solutii de eficientizare a costurilor de construire si mentenanta).

URBANISM Plan urbanistic de detaliu (PUD) pentru modificari ale procentului de ocupare a terenului (POT) sau ale distantelor dintre perimetrul edificabil si limitele parcelei. PUD este aprobat de catre Consiliul Local Plan urbanistic zonal (PUZ) pentru reglementarea specifica detaliata a unei zone, asigurand corelarea dezvoltarii urbanistice complexe cu prevederile planului urbanistic general al localitatii.

AUTORIZARE SI AVIZARE Intocmire dosar de autorizare documentatii tehnice, prezentarea proiectului la verificatori atestati, inscrierea proiectului la Ordinul Arhitectilor. Reprezentare pentru autorizare obtinere de la institutii a avizelor si acordurilor necesare, pentru ca tu sa castigi timp, expertize tehnice in cazul modificarilor dorite pentru constructii, alipirilor la calcan, supraetajarilor sau altele

DESIGN SI AMENAJARI INTERIOARE Design interior pentru constructii cu destinatie rezidentiala sau comerciala. Amenajari exterioare pentru gradini, curti, spatii recreationale, terase, parcuri. Fatade cladiri design, restaurare, modernizare

Instalatii Electrice, Apa, Canalizare, Termice

INSTALATII ELECTRICE – gama completa de servicii in domeniul electric (consultanta in vederea racordarii la reteaua electrica de distributie, proiectare, executie, dirigentie de santier la cel mai bun raport pret-calitate). Servicii oferite in baza atestat ANRE: realizare bransamente si instalatii de utilizare; verificare instalatii electrice prin Responsabil Tehnic cu Executia atestat; masurare rezistenta de dispersie priza pamant; realizare instalatii compensare energie reactiva inductiva/capacitiva; instalatii de automatizare cu automate programabile; sisteme de alarma si supraveghere video; etc.

Personalul nostru cu calificare inalta poate asigura solutii complete constând in consultanta, proiectare, montare/instalare si service instalatii si echipamente electrice destinate constructiilor. Asigurarea calitatii este o preocupare permanenta, firma noastra având implementat sistemul de management al calitatii ISO.

Oferim in domeniul instalatiilor electrice urmatoarele servicii: proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale; bransamente aeriene si subterane la tensiunea nominala de 0.4 kV; proiectare si executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0.4kV-20kV; posturi de transformare cu tensiunea nominala de pana la 20 kV inclusiv instalatii electrice de medie si joasa tensiune; lucrari de realizare sau modificare a instalatiei electrice interioare cu scopul protejarii familiei dumneavoastra impotriva electrocutarii; modernizari, modificari si inlocuiri ale instalatiilor electrice in apartamente sau spatii comerciale.

Executam lucrari de extindere a instalatiilor electrice deja existente cu ajutorul unui proiect complementar necesar; lucrari pentru eficientizarea iluminatului atat interior cat si exterior prin modificarea schemei electrice sau reamplasarea consumatorilor; realizarea instalatiilor electrice atat pentru constructii civile cat si industriale.

Executam verificari periodice ale instaltiilor electrice precum: cabluri, intrerupatoare, sigurante, doze, tablouri electrice sau a altor elemente electrice; verificari speciale pentru sporirea protectiei impotriva eletrocutarilor accidentale, defectarilor sistemelor electrice sau incendii cauzate de defectiuni electrice; servicii rapide de diagonosticare si interventie operativa in cazul defectiunilor tablourilor electrice cu sigurante automate sau sigurante cu protectie diferentiala.


INSTALATII GAZE NATURALE – Echipele noastre de instalatori profesioniști sunt dotate cu aparate moderne ce cresc viteza de executie a lucrarilor precum si calitatea acestora facand posibila realizarea celor mai complexe si de anvegura lucrari in domeniu. Va oferim servicii de executie pentru instalatii de utilizare la case, apartamente, blocuri, spatii comerciale, hale industriale etc.

Verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiilor de utilizare a gazelor naturale combustibile: Firma noastra este autorizata, are echipament si specialisti sa execute astfel de lucrari. Verificarea tehnică periodică a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale se efectueaza la un interval de maximum doi ani.

Revizia tehnică periodică a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale se efectuează la un interval de maximum 10 ani, după intreruperea utilizării instalaţiei pentru o perioadă de timp care depăşeşte 6 luni sau după orice eveniment care ar fi putut afecta instalaţia de utilizare gaze naturale; Suplimentar puteti solicita, verificarea instalatiei de gaze naturale ori de cate ori considerati ca este necesar. Dupa Revizia instalatiei firma noastra este autorizata sa puna in functiune instalatia si sa sigileze contorul, dar numai in cazul in care instalatia a functionat normal la momentul terminarii interventiei.

services-tabs-139154408

INSTALAȚII APA CANAL-TERMOFICARE – EXECUȚIE INSTALAȚII DE UTILIZARE APĂ: instalatii retele de apa si canalizare gravitationala si pe sistem vacuumatic, lucrari racorduri canal, modelarea diverselor sisteme de alimentari cu apa si canalizare existente prin utilizarea modelului retelei de distributie, montaj, intretinere si reparatii de instalatii sanitare si canalizare

REABILITARE – in cazul reabilitarii unor sisteme de alimentare cu apa si canalizare este obligatorie realizarea unor modele acurate de lucru, datorate situatiilor complexe cu care se pot confrunta aceste e sisteme de alimentare cu apa si canalizare : efecte cumulative datorate coroziunii si depunerilor, cresterea consumurilor(necesarului de apa) datorate noilor consumatori, pierderi exagerate in diverse retele de distributie a apei, imbunatatirile aduse infrastructurii ( reconstructia unor strazi, sau inlocuirea unor canale de scurgere aflate in apropiere), probleme legate de calitatea apei.

Abordarea cu maxima seriozitate si profesionalismul ne-au facut un partener de incredere in proiecte de infrastructura si rezidentiale. Avem in dotare toate echipamentele si utilajele necesare pentru a finaliza proiecte de canalizare, aductiune apa, extindere retele edilitare.


INSTALAȚII TERMICE – Societatea noastra va ofera o gama larga de solutii pentru realizarea sistemelor de incalzire centrala. Pentru realizarea unor instalatii cu o functionare ireprosabila si cu durata mare de viata folosim materiale si tehnologii moderne de executie. Personalul nostru este specializat si dotat cu mijloace moderne de lucru. Numarul de echipe de lucru este astfel dimensionat incat termenele asumate in contracte sunt respectate neconditionat.

Executam instalatii termice pentru cladiri cu orice destinatie, in cadrul acestei operatiuni sunt executate: montajul radiatoarelor pe pozitia data in proiect sau pe pozitia dorita de client,montajul conductelor de distributie a apei reci a apei calde precum si a celor de incalzire – agent termic, montajul centralei termice pe gaz sau pe lemne, montajul robinetilor, filtrelor si tuturor echipamentelor necesare pentru functionarea intregii instalatii termice.

In functie de complexitatea instalatiei pot fi montate o serie de alte echipamente cum ar fi: boilere, vase de expansiune, supape de siguranta. Automatizari in functie de temperaturile interioara si exterioara: pompe de circulatie, pompe submersibile, hidrofoare, statii dedurizare si filter, panouri solare. Utilizam cele mai noi tehnologii in procedurile de montaj pentru instalatiile de: climatizare si ventilatie, incalzire centrala, instalatii sanitare, stingere incendiu, pompe de caldura.

Compania noastra se ocupa si de montajul echipamentelor termo-sanitare pe care le comercializeaza. Venim in sprijinul dvs cu o echipa de profesionisti care va stau la dispozitie , atat cu sfaturi si solutii tehnice, preturi corecte cat si cu montajul propriu-zis.


INSTALAȚII SANITARE – Montam, executam instalatii interioare si exterioare de alimentare cu apa rece si apa calda pentru consum menajer.Utilizam materiale si echipamente moderne si de o calitate superioara. Prin pregatirea si experienta personalului nostru, sistemele de instalatii sanitare vor fi un element de siguranta si confort pentru fiecare cladire.

Executam in domeniul insatalatiilor sanitare urmatoarele lucrari: Instalare retele de hidrant si bransamente la distribuitorii de apa; Instalatii retele de apa; Montaj, intretinere si reparatii instalatii sanitare

MENTENANȚĂ – Reducerea costurilor cu intretinerea, prin prevenirea situatiilor de avarie si mentinerea in parametrii optimi a instalatiilor, Reducerea costurilor pentru utilitati (apa, gaze, energie electrica) prin reglarea instalatiilor si eliminarea pierderilor, Program de mentenanta definit pentru fiecare tip de instalatie, Rapoarte periodice (cu posibilitate online), Siguranta proprietatii, controlul si eliminarea rapida a problemelor de intretinere, fara disconfortul creat de situatii limita si cautari de moment a unui prestator de servicii in instalatii.

Utilizarea performantelor cladirii (siguranta, confort, eficienta consumurilor) la parametrii proiectati prin monitorizare, verificari, masuratori, reglarea instalatiilor si echipamentelor, Managementul mentenantei prin utilizare de soft specializat in calculul parametrilor functionali optimi pentru volumul cladirii, anotimp si numar de ocupanti ai cladirii.

Intretinerea si monitorizarea instalatiilor in constructii in conformitate cu legile si reglementarile romane si ale Uniunii Europene; Servicii profesionale, de calitate, efectuate de catre personal specializat; Garantarea prin polita de asigurare de raspundere civila si profesionala a serviciilor prestate. Schimbari coloane de apa/incalzire/scurgere in ppr, cupru, meta, pvc, etc

Fie ca este vorba de cladiri noi sau blocuri de locuinte vechi asiguram montajul si livrarea materialelor precum si functionalitatea instalatiilor de alimentare.


CENTRALE TERMICE – Proiectarea și realizarea instalației de alimentare cu gaz, precum și instalarea și punerea în funcțiune a centralei pot fi făcute doar de societăți comerciale autorizate de ANRGN pentru a efectua lucrări în instalații de gaz. Instalarea se poate face și în exteriorul clădirilor, dar cel mai obișnuit mod de instalare este în interiorul lor. La instalarea în exterior nu există limitări, însă circuitele trebuie să folosească agenți termici rezistenți la îngheț.


STAȚII DE POMPARE – Casa pompelor este cladirea care poate adaposti: agregatele pompa-motor electric, instalatii hidraulice, echipamente electrice, instalatii de ventilatie si incalzire. Livrarea se poate face cu sau fara pompe. Proiectarea executiei poate tine cont de tipologia pompelor clientului. Tipul si caracteristicile pompelor se stabileste functie de: inaltimea totala de pompare, debitul de pompat, curba caracteristica a pompelor, tipul de apa pompat. Unde siguranta impune o evacuare sigura, statiile de pompare sunt oferite cu dubla unitate de pompare.

Drumuri si Poduri – Constructie si Reabilitare

Lucrari de infrastructura – cerintele in constructii sunt tot asa de variate ca si solicitarile diferite ale beneficiarilor nostri. Indiferent daca este vorba de constructii de drumuri, amenajari in aer liber, executarea masurilor de protectie impotriva inundatiilor sau chiar lucrari de drumuri in zone alpine. Detinem know-how-ul necesar si personalul potrivit pentru acest domeniu cu cerinte mereu in crestere. Vedem aceste sarcini pretentioase ca pe noi provocari pentru gasirea de solutii creative. Astfel, in cazul multor proiecte am putut impresiona beneficiarul cu solutii tehnice creative. Prioritatea principala consta in oferirea serviciilor optime la preturi avantajoase si finalizarea la termen a proiectelor.

Specialistii nostri realizeaza lucrari de constructie si modernizare a drumurilor judetene si nationale, poduri rutiere pe drumuri comunale, judetene si nationale precum si lucrari de intretinere pe timp de iarna. Eficienta este asigurata de un numar de 4 statii de asfalt mobile cu capacitati cuprinse intre 125 si 440 t/h, 2 statii de betoane cu capacitati cuprinse intre 50 și 100 mc/h de si un parc de peste 50 autobasculante. Strategiile de lucru abordate sunt ghidate de o viziune pe termen lung in care infrastructura construita este indispensabila dezvoltarii activitatilor economice si sociale.

Constructii drumuri si poduri: drumuri balastrate, drumuri asfaltate, drumuri pavate, alei pietonale, platforme betonate, poduri betonate, metalice sau din lemn, private sau publice. Dispunem de tehnologie de ultima generatie, precum si de personal inalt calificat. Colaboram cu furnizori de renume ai materialelor de constructii, astfel compania noastra va ofera cele mai competitive preturi de pe piata. De asemenea, oferim garantie lucrarilor executate in exploatare.

Sistemul de management al calitatii ISO 9001:2001 ofera inca o data siguranta executiei unor lucrari la cele mai inalte standarde de calitate, acceptate international.

Drumuri si Poduri 3

Constructia de drumuri este activitatea noastra de baza. Activitatile noastre privind infrastructura rutiera si de transport includ constructia, extinderea si reabilitarea de autostrazi si drumuri nationale. Dar si drumurile judetene, comunale sau drumurile private sunt realizate de echipele noastre la cea mai buna calitate si cu respectarea termenelor de executie. Nu ne ferim nici de drumurile greu accesibile din zona alpina. Pentru acest domeniu de activitate complex ne stau la dispozitie masini si utilaje moderne si bineinteles o echipa calificata.


Lucrari de terasament – Lucrarile de terasamente sunt baza pentru realizarea diferitelor proiecte de constructii. Acestea includ printre altele, toate miscarile de soluri, realizarea de sapaturi pentru proiecte de constructii ulterioare, cât si multiple modelari de teren. Avem o experienta vasta si in ceea ce priveste executarea profesionala a proiectelor speciale de masuri de imbunatatire si stabilizare a solului cu var si ciment.


Lucrari de canalizare – in cazul multor proiecte de constructii, canalizarea este o componenta esentiala. Lucrarile de fundatie, montarea conductelor de alimentare si canalizare, cât si tubulatura pentru cablurile subterane, sunt de o importanta majora pentru desfasurarea proiectelor. Ca specialisti in infrastructura oferim clientilor nostri intreg spectrul de activitati din acest domeniu. Folosindu-ne de cunostintele in domeniu, transpunem proiectele de constructii ale clientilor nostri din domeniul privat sau public.

Canalizare si statii de epurare – Dispunem de tehnologie de ultima generatie, precum si de personal calificat, cu o vasta experienta in executarea lucrarilor de canalizare si a statiilor de epurare si pompare. Avem solutii inteligente menite sa rezolve problemele specifice fiecarui beneficiar, executand lucrari edilitare pentru ansambluri rezidentiale noi, parcuri industriale, cladiri de birouri si spatii comerciale, inclusiv reabilitarea retelelor deja existente. Colaboram cu furnizori de renume ai materialelor de constructii, astfel compania noastra va ofera cele mai competitive preturi de pe piata. De asemenea, oferim garantie lucrarilor executate in exploatare, iar datorita calitatii acestora, costurile operationale sunt competitive pe termen lung.


Beneficiem de o gama variata de utilaje si de un parc auto care este in crestere! Ne dezvoltam continuu pentru ca serviciile oferite sa fie din ce in ce mai bune si exact asa cum dumneavoastra le doriti. Suntem gata sa facem fata oricarei cerinte a pietei prin experienta pe care am acumulat-o si prin angajatii bine instruiti de care dispunem!

Ne miscam zi de zi in interesul dumneavoastra si oferim solutii complete la toate cerintele care apar! Suntem convinsi ca impreuna putem construi mai sigur si mai eficient! Promtitudinea si seriozitatea de care am dat dovada se reflecta in portofoliul acumulat, si speram ca in continuare acesta sa fie doar unul din multele puncte forte de care dispunem! An de an am acoperit lucrari de o complexitate mare atat in Bucuresti cat si in tara.

 • TERASAMENTE – Suntem specializati si in executia lucrarilor de terasamente, nivelari si modelari de drumuri!
 • SUPRASTRUCTURI – Oferim servicii de constructie si reabilitare suprastructuri drumuri si trotuare!
 • TURNARE BETON – Oferim o gama larga de servicii, printre acestea regasindu-se si cel de turnare beton!.
 • COVOR ASFALTIC CAROSABIL – Reabilitam si construim drumuri, turnam covor asfaltic integral, de cea mai buna calitate!
 • PAVELE – Refacem borduri, reabilitam strazi si alei, pavam strazi aditionale, reabilitam parcuri!

Obtineti o Cotatie Astazi

Completati formularul si va vom raspunde cu promptitudine

  NUME *

  FIRMA *

  E-MAIL *

  TELEFON

  LOCALITATEA

  CU CE VA PUTEM AJUTA ?

  Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal